top of page

Komposit

PEEK / Pekkton

Det ideelle materiale til humanmedicinske og odontologiske
Den naturlige høj styrke og lav modulus Pekkton® produkter kan forøges ved tilsætning af fyldstoffer. Stress-krævende applikationer derefter muliggjort som egenskaberne af humane væv efterlignes. Stivhed, for eksempel, kan skræddersys til humane hårde væv gennem valg af fyldstoffer, deres koncentration og teknik af den resulterende sammensatte opskrift.

Andre vigtige egenskaber er:

- Høj trækstyrke, træthed og bøjningsstyrke,
- Ideel dimensionsstabilitet,
- Fremragende slid og slidstyrke,
- Kompatibilitet med alle nuværende steriliseringsmetoder,
- Samt radiotransparency.
Pekkton® bør ikke betragtes som en simpel materiale, men som et system opløsning. Materialet PEEK let kan forværres og kan derfor også anvendes med andele af glasfiber eller kulfiber. Dette øger yderligere dens mekaniske egenskaber. Pekkton® kan derefter anvendes i tandplejen til:
- Kroner,
- Broer,
- Løsninger til implantater
.
Pekkton® materialer kan anvendes til midlertidige restaureringer, men også for permanente løsninger. De kan behandles enkelt og pålideligt ved konventionelle metoder. De mest almindelige produkter, der anvendes i medicinske og odontologiske fremstilles ved sprøjtestøbning, trykstøbning eller fræsning.


Basismaterialet OXPEKK® bestået biokompatibilitet test over en periode på 52 uger i henhold til ISO 10993 og er licenseret af FDA, den regulerende myndighed USA. Den biokompatibilitet Pekkton® i overensstemmelse med klasse USP VI blev bekræftet af BSL Bioservice videnskabelige laboratorier GmbH i München.
Densitet (g / cm3)
Densiteten af Pekkton® plus matcher menneskelige knogler og dentin.
Trykstyrke (MPa)
Pekkton® er sammenlignelig med human dentin i form af trykstyrke og opfører sig mindre invasiv end ikke-ædelmetal.
Elasticitetsmodul (GPa)
Stivheden af Pekkton® plus er næsten identisk med den menneskelige dentin.
Ansøgning
 

Anchor 1
Bio-PEEK

Alternativet til stålstel

 

 

Designet stel efter intra-oral scan eller konventional model

Fræses i Bio PEEK Pink / dentin med protese tand

Read more
Lava Ultimate®

Verdens første resin nano keramisk materiale, Lava ™ Ultimate Restorative er designet til præcision, hastighed og enkelt udnævnelse effektivitet. Fordi resin nano keramiske materialen er mindre skørt end glaskeramik, modstår det skår og revner når formalet. Tandlæger og  laboratorier kan opnå bedre kant kvalitet og glatte margener for en strålende restaurering, der føles så naturligt som det ser ud. Simpelthen polish til en høj kvalitet glans. Det er et fremskridt, der vil forbedre din produktivitet og skabe en bedre oplevelse for dine patienter.

Indikationer

Lava ™ Ultimate Restorative er indiceret til:
onlays
• Indlæg
• Crowns

• Finer

 

Kan bestilles i HT og LT efter VITA scala

VITA Enamic®


VITA ENAMIC er den første dental hybrid keramik med en dobbelt netværksstruktur. I dette dentale materiale, er den dominerende keramiske netværk forstærket af en polymer netværk med hvert netværk gennemtrængende den anden til at skabe en hybrid materiale, som udviser de positive egenskaber ved både en keramisk og en komposit.

Følgelig materialet er perfekt egnet til krone restaureringer i den bageste område og muliggør reduktion af vægtykkelser til minimalt invasive restaureringer.

VITA ENAMIC giver præcise og meget præcise fræsning resultater med høj kant stabilitet. Denne tand-farvede hybrid materiale har egenskaber, der er næsten identiske med naturlige tænder, og danner en naturlig farvespil takket være dens fremragende lys ledningsevne

 

Fordel
Enorm bæreevne:
Fremragende pålidelighed.
Ud over høj styrke, VITA ENAMIC giver elasticitet kræves til minimalt invasive restaureringer; sund tandsubstans kan bevares ved at reducere vægtykkelserne.

Præcis og nøjagtig restaureringer, Naturlige resultater, der matcher tanden skygge:
Efter maleprocessen, VITA ENAMIC udviser fremragende kant stabilitet, især for restaureringer med udtynding margener, muliggør nøjagtig gengivelse af morfologiske detaljer og sikrer præcision-fit restaureringer.

Indikation:

For minimalt invasive rekonstruktioner og posteriore restaureringer:

Rekonstruktioner i tilfælde af begrænset plads til rådighed

Rekonstruktioner af mindre fejl (f.eks cervikale finér mm)

Ikke-prep finér

Posterior og molære kroner

Implant-støttede kroner

  
Farver:

VITA ENAMIC er tilgængelig i Gennemsigtighedsdata niveauer HT (HT = høj gennemsigtig) og T (T = gennemsigtig), og i de fem Vita-system 3D-MASTER nuancer 0M1, 1M1, 1m2, 2M2 og 3M2.

bottom of page