top of page

Idè Grundlag

Hvorfor sende opgaver ud af landet? Teknologi? Kvalitet? Pris? 

 

I et konkurrencepræget marked er det fristende at sende danske dentalopgaver til udlandet, da der her ofte tilbydes lave priser men med længere leveringstider og tvivlsom kvalitet til følge. Hos Solo-Tech arbejder vi målrettet på at fremme den høje danske kvalitet, der altid har været kendetegnende for produktion her i landet. 

 

Forudsætningen for høj kvalitet er desuden implementering af et kvalitetsstyringssystem, hvorfor vi i 2012-2013 har indført digitale patientkort, der sikrer tryghed for vores kunder og deres patienter. 

 

Vi ønsker at servicere vores kunder med høj kvalitet og leveringssikkerhed  til konkurrencedygtige priser

 

Grundlaget for vort høje serviceniveau er præcision, råvarer indkøbt direkte fra de bedste japanske og europæiske leverandører / producenter, effektiv kvalitetskontrol og overholdelse af selv de hurtigste leveringsterminer.

Vores Vision.

 

Det er Solo-Tech`s vision at styrke sin position markant som dansk leverandør af dentalprodukter igennem øget service og teknologisk udvikling, således at vi hører til blandt de mest kompetente aktører i branchen.

 

Det er ligeledes Solo-Techs vision at knytte kunderne tæt til os igennem forståelse for den enkelte kundes behov. Behov som: kompetente svar, positiv dialog, moderne tankegangs-kompetence, kort leveringstid og leveringsikkerhed.

 

Strategi

 

For at nå vores vision kræves en proaktiv tilgang til markedet med fokus på kunden, høj kvalitet, leveringssikkerhed og stor fleksibilitet.

Målsætning

Det er vores målsætning konstant at høre til blandt de bedste i dentalbranchen på det danske marked. Strategien til opfyldelse af vores målsætning er at opbygge det højeste teknologiske og faglige niveau, hvilket skal sikre vores kunder den bedste kvalitet til fornuftige priser. Solo-Tech ønsker at være din troværdige partner, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Dermed håber vi at kunne være med til at beholde arbejdsopgaverne her i Danmark. 

Garanti

Garanteret kvalitet - Produceres i Danmark 

 

Solo-Tech tilbyder garanti på alle vores fremstillede produkter efter dansk lovgivning.

 

 

 

På grund af vores materialers sammensætning og den industrielle fremstillingsproces, vi har mange års erfaring i at udføre, garanterer vi høj produktkvalitet med præcisionspasform og finish for tilfredshed og et flot slutresultat. ("Minimale tilpasninger kan dog i nogle tilfælde forekomme")

 

Materialerenhed

 

Solo-Tech kan garantere, at vi kun anvender certificeret materiale til alle vores produkter, som er produceret af biokompatibile materialer og er CE-0483, FDA og  MDC-CE certificerede. Ægthedscertifikater kan dokumenteres, og godkendelser fremsendes efter ønske.

 

Sporbarheden af vores produkter samt materiale er i henhold til EF1935/2004

 

 

Garanteret biokompatible materialer, 100% Nikkel, Beryllium og Gallium fri !!!!

Firma Profil
 

Solo-Tech er et af Danmarks mindre laboratorier, men vi har vokseværk og ligger helt i front med den nyeste teknologi og viden

 

Solo-Tech's værdier

 

Troværdighed

Driftssikkerheden, der er kendetegnende for vores virksomhed, vores produkter og services, skal skabe tillid til os som leverandør. 

Hver enkelt medarbejder hos Solo-Tech skal medvirke til at opretholde vores laboratories høje standard indenfor kvalitet og service og hermed troværdighed overfor vores kunder.

 

Innovation

Dental branchen søger nye måder til at gøre produkter mere konkurrencedygtige. Innovation giver ikke kun vores kunder og samarbejdspartnerne men også Solo-Tech selv noget værdifuldt. At være en del af et godt team gør folk stolte, hvilket vi håber vil bidrage til at definere normen omkring fremtidens produkter.

 

Partnerskab

Kunder i dag ønsker færre men bedre leverandører;  virksomheder, som er i stand til at handle som partner inden for områder, der spænder fra produktudvikling til logistik. Det giver derfor mening især at lære om vores kunder for at forstå deres specifikke behov, som vi ønsker at tage hensyn til i videst mulige omfang. Solo-Tech tror på, at teamwork leder til de bedste resultater.

 

Forandringsvillighed

Vores kunder søger til stadighed nye muligheder og oftest på nye lokationer, så vi skal hjælpe dem med at bryde de traditionelle grænser, der eksisterer logistisk og organisatorisk. Dette betyder nytænkning og handling fra vores side, især på tværs af geografiske og organisatoriske skel. Derfor opererer vi blandt andet fra flere lokationer i Danmark.  

 

Bæredygtighed

En bæredygtig udvikling, som opfylder vore kunders nuværende behov uden at fremtidige generationers muligheder begrænses, er i fokus hos Solo-Tech. Alle medarbejdere og al innovation indenfor materialer, processer og produkter skal i videst muligt omfang reducere miljøbelastningen er Solo-Tech's indstilling.

bottom of page